Küpsetamata magustoidud

Sidrunipasha 

Toidutare, 6. veebruar 2005, 14:02
Kuumutamata sidrunimaitseline pasha.

Koostisosad
250 g kohupiima
1 munakollane
1 dl suhkrut
1/2 tl vanillisuhkrut
1 dl mandlilaaste
1 dl rosinaid või sidrunisukaati
50 g võid
1 sidruni riivitud koor ja mahl
2 dl vahukoort
KAUNISTAMISEKS:
tähtvilja
melissi

Valmistamine
Sega kohupiima hulka munakollane, suhkur, vanillsuhkur, mandlilaastud, rosinad, sulavõi, sidrunikoor ja -mahl. Lõpuks sega juurde vahustatud vahukoor. Vala segu niisutatud marliga vooderdatud pashavormi ( või sõelale). Tõsta marli servad peale ja sinna otsa aseta raskus. Lase külmkapis nõrguda järgmise päevani. Kaunista tähtvilja ja melissiga. Enne serveerimist lase öö läbi külmas nõrguda.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee