Lõunasöögi retseptid

Pasta-hakklihavorm 

Toidutare, 20. aprill 2008, 20:02
Lihtsalt valmiv vormiroog, mille jaoks tuleb vaid ained ette valmistada - kokku segada ja vormi valada. Edasi küpseb ahjus ise.

Kogus: ühele

Koostisosad
250 g pennet või muud pastat
300 g hakkliha
2 sibulat
1 sl õli
1 tl soola
0,5 tl musta pipart
0,5 sl punet või basiilikut
0,5-1 dl tomati- või tshilliketshupit
200 g merevaiku või mõnda maitsestatud toorjuustu
5 dl piima
hakitud värsket peterselli

Valmistamine
ValmistusviisKeeda pasta rohkes soolaga maitsestatud vees pehmeks, nõruta ja vala potti tagasi. Pruunista hakkliha ja sibul õlis, lisa maitseained ning juust. Sega hulka ka piim ja pasta. Vala kõik koos õliga määritud ahjuvormi. Küpseta 175 kraadi juures 1 tund. Vajadusel kata vorm pealt fooliumiga, et roa pind liiga ära ei kuivaks. Serveerimisel raputa üle hakitud peterselliga, kõrvale paku värsket salatit.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidVärske salat.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee