Linnuliha retseptid

Hiina broilerihõrgutis 

Toidutare, 5. jaanuar 2005, 09:41
Praetud broileritükid porru, paprika ja bambusega soja-tomatikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300-400 g luudeta broilerit
3 sl sojakastet
2 sl maisijahu
1 tl ingverit
1 suur küüslauguküüs
1-2 sl õli
1/2 porrut
1/2 paprikat
100 g bambust või 1 väike viiludeks lõigatud porgand
KASTE:
3 dl liha- või kanapuljongit
1 sl sojakastet
3 sl tomatipüreed
pisut soola vajaduse korral

Valmistamine
Lõika broileriliha kääridega ristikiudu tükkideks. Pane lihatükid väikesesse kaussi ning sega sinna hulka sojakaste, maisijahu, ingver ja peenestatud küüslauguküüs. Puhasta porru ja paprika ning nõruta bambus. Lõika kõik hästi õhukesteks tükkideks. Sega kokku kastme ained. Kuumuta suurel teflonpannil õli ja pruunista broileritükid heal kuumusel. Pane need kaussi ootama. Lisa pannile natuke õli ja sega seal aedvilju paar minutit. Ära pruunista. Pane juurde broileritükid ja kaste ning lase roog keema. Hauta rooga paar minutit ja maitse. Lisa vajaduse korral soola ning veidike suhkrut. Serveeri rooga hiina kombe kohaselt keedetud riisiga.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee