Linnuliha retseptid

JAAVA BROILERIVORM 

Toidutare, 21. veebruar 2008, 09:27
Ahjus küpsetatud praetud broileri rinnafileetükid porgandi, lillkapsa, spargelkapsa, porru ja ananassiga ananassi-koore-sinihallitusjuustukastmes. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g broileri rinnafileed
1 sl sojakastet
napp 1 sl tomatipüreed
1 tl sidrunipipart
1/2 tl ingverit
KÜPSETAMISEKS:
1-2 sl õli
1 väike porgand
100 g lillkapsast
100 g spargelkapsast
tükk porrut
3-4 ananassirõngast
KASTE:
1 dl ananassivedelikku
5 dl vett
2 dl vahukoort või hapukoort
2 sl maisijahu
1 kanapuljongikuubik
50 g sinihallitusjuustu

Valmistamine
ValmistusviisLõika broileri rinnafileed ristikiudu õhukesteks tükkideks. Sega taldrikul sojakaste, tomatipüree, sidrunipipar ja ingver. Keera broileritükke selles ja jäta natukeseks ajaks maitsestuma. Pruunista tükid kergelt pannil kuumas rasvas kogu aeg segades ning pane need määritud ahjuvormi. Kaabi porgand ja lõika see õhukesteks viiludeks, lillkapsas ja spargelkapsas väikesteks tükkideks ja porru rõngasteks ning tükelda ananassirõngad. Pane need kõik vormi. Lase keema ananassivedelik, vesi, koor, maisijahu ja kanapuljongikuubik. Vala segu vormi ning puista sinna juurde murendatud sinihallitusjuust. Küpseta rooga 200 kraadises kuumuses ahju keskosas umbes tund aega. Maitse küpsetamise ajal ja lisa vajaduse korral soola.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee