Karribroiler India moodi
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
50
Koostisosad
1 broiler
2 sibulat
2 küüslauguküünt
2 sl õli
1 sl sinepiseemneid
1-2 tl karrit
1-2 tl kurkumit
1 ml valget või musta pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 tl soola
1 dl vett
Valmistamine
ValmistusviisTükelda broiler kääride või terava noaga umbes 12 tükiks ja kuivata need korralikult majapidamispaberiga. Jäta nahk osaliselt peale. Koori ja lõika sibulad rõngasteks ning küüslaugud väikesteks tükkideks. Kuumuta potis rasv. Pane sinepiseemned rasvasse ja potile kaas peale. Oota, kuni seemned hakkavad vastu poti kaant hüppama. Pane sibul, küüslauk ja broileritükid potti ning sega neid kahe puukahvliga. Puista pruunistamise ajal potti karri, kurkum ja valge pipar, veidi hiljem sool. Lisa vesi ning hauta rooga umbes 30 minutit. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud riis.
Kommentaarid (0)