Linnuliha retseptid

Karribroiler India moodi 

Toidutare, 5. juuni 2009, 10:12
Karri, kurkumi, sinepiseemnete ja küüslauguga maitsestatud praetud broileri hautis. Valmistamisaeg umbes 50 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
50

Koostisosad
1 broiler
2 sibulat
2 küüslauguküünt
2 sl õli
1 sl sinepiseemneid
1-2 tl karrit
1-2 tl kurkumit
1 ml valget või musta pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 tl soola
1 dl vett

Valmistamine
ValmistusviisTükelda broiler kääride või terava noaga umbes 12 tükiks ja kuivata need korralikult majapidamispaberiga. Jäta nahk osaliselt peale. Koori ja lõika sibulad rõngasteks ning küüslaugud väikesteks tükkideks. Kuumuta potis rasv. Pane sinepiseemned rasvasse ja potile kaas peale. Oota, kuni seemned hakkavad vastu poti kaant hüppama. Pane sibul, küüslauk ja broileritükid potti ning sega neid kahe puukahvliga. Puista pruunistamise ajal potti karri, kurkum ja valge pipar, veidi hiljem sool. Lisa vesi ning hauta rooga umbes 30 minutit. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud riis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee