Linnuliha retseptid

MAITSEV BROILERIROOG 

Toidutare, 19. oktoober 2008, 15:10
Praetud broileirikoiva tükid hapukoore-tomati-sinihallitusjuustukastmes soolakurgi ja kapparitega. Valmistamisaeg u 60 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
60

Koostisosad
4 broileri koiva-kintsutükki (tubli 1 kg)
2 sl õli või margariini
2 küüslauguküünt
2 porgandit
1 paprika
2 dl vett
1/2 kanapuljongikuubikut
2 dl hapukoort
3 sl tomatipüreed
75-100 g sinihallitusjuustu
1 soolakurk
1 sl kappareid

Valmistamine
ValmistusviisLõika koiva-kintsutükid kolmeks ja pruunista pannil õlis. Pane tükid potti. Koori küüslauguküüned ja kaabi porgandid. Eemalda paprika vars ja seemned. Haki küüslauk, lõika porgandid üsna suurteks tükkideks ja paprika ribadeks. Lisa potti aedviljad, vesi ning kanapuljongikuubik. Kuumuta segades, kuni vesi hakkab keema. Hauta 15 minutit. Lisa hapukoor, tomatipüree ja murendatud sinihallitusjuust ning lase 30 minutit tasasel tulel keeda. Puista valmis roale soolakurgi kuubikuid ja kappareid. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud riis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee