Linnuliha retseptid
19. oktoober 2008, 15:10

MAITSEV BROILERIROOG

Praetud broileirikoiva tükid hapukoore-tomati-sinihallitusjuustukastmes soolakurgi ja kapparitega. Valmistamisaeg u 60 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
60

Koostisosad
4 broileri koiva-kintsutükki (tubli 1 kg)
2 sl õli või margariini
2 küüslauguküünt
2 porgandit
1 paprika
2 dl vett
1/2 kanapuljongikuubikut
2 dl hapukoort
3 sl tomatipüreed
75-100 g sinihallitusjuustu
1 soolakurk
1 sl kappareid

Valmistamine
ValmistusviisLõika koiva-kintsutükid kolmeks ja pruunista pannil õlis. Pane tükid potti. Koori küüslauguküüned ja kaabi porgandid. Eemalda paprika vars ja seemned. Haki küüslauk, lõika porgandid üsna suurteks tükkideks ja paprika ribadeks. Lisa potti aedviljad, vesi ning kanapuljongikuubik. Kuumuta segades, kuni vesi hakkab keema. Hauta 15 minutit. Lisa hapukoor, tomatipüree ja murendatud sinihallitusjuust ning lase 30 minutit tasasel tulel keeda. Puista valmis roale soolakurgi kuubikuid ja kappareid. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud riis.