2. veebruar 2006, 08:11
VÔILEIVATORT
Kerge valmistada ja väga maitsev. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: ühele
Koostisosad
SUITSULIHATÄIDIS:
100 g väikesteks ribadeks lõigatud suitsuliha,
1-1/2 sl riivitud mädarõigast
2 sl hakitud peterselli
JUUSTUTÄIDIS:
võid
juustuviile
Valmistamine
ValmistusviisLõika vormileib pikuti kolmeks viiluks. Määri alumisele viilule suitsulihatäidist. Määri järgmine viil võiga ja aseta peale juustuviilud, pane peale ka kolmas viil. Mähi tort fooliumi ja tõsta ööseks jahedasse. Kata tort pealt majoneesiga. Raputa äärtele peterselli. Kaunista keedumuna ja rohelise sibulaga.ServeerimisviisLõigata viiludeks ja sobib nii pidulauale,kui ka kohvi kõrvale.Lisandid
Kommentaarid (0)