Skandinaavia köök

WOK ROOTSI MOODI 

Toidutare, 7. mai 2009, 09:34
Wok-toit kaalikast, porgandist ja pastinaagist. Sobib pakkuda saia ja salatiga või näiteks lisandina küpsetatud kalafilee juurde. Valmistamisaeg u 20 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
20

Koostisosad
u 500 g kaalikat
2-3 porgandit
2-3 pastinaaki
2 sl õli
1 tl soola
1 ml jahvatatud valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 1/2 dl koort
2 sl värskelt riivitud mädarõigast
1 kimp murulauku

Valmistamine
ValmistusviisKoori kaalikas, porgandid ja pastinaagid ning lõika väikesteks kuubikuteks. Kuumuta juurviljad õlis wok- või suurel praepannil. Maitsesta soola ja pipraga ning kalla peale koor. Lase tasasel tulel haududa, kuni enamik vedelikust on ära keenud. Sega hulka riivitud mädarõigas. Haki murulauk ja puista toidu peale. Paku saia ja salatiga või lisandina näiteks küpsetatud kalafilee juurde.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidSai, salat, küpsetatud kalafilee.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee