Lõunasöögi retseptid

Mozzarella-paprikawok 

Toidutare, 12. mai 2009, 10:06
Värvikas wok-toit paprikast sibula, küüslaugu, juustu ja oliividega. Sobib lisandiks küpsetatud või grillitud liha juurde. Samuti pasta juurde. Võib pakkuda ka iseseisva roana koos saiaga. Valmistamisaeg u 15 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
15

Koostisosad
1-2 kollast paprikat
1-2 punast paprikat
1-2 rohelist paprikat
2 punast sibulat
2-3 küülauguküünt
1 sl õli
1 tl soola
2 ml purustatud musta pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
250 g mozzarella juustu
u 15 musta oliivi

Valmistamine
ValmistusviisLoputa paprikad, eemalda seemned ja lõika viljaliha väikesteks kuubikuteks. Koori ja haki sibul ning küüslauk väikesteks tükkideks. Kuumuta paprikat, sibulat ja küüslauku wok- või suurel praepannil õlis pidevalt segades 6-7 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Nõruta mozzarella ja lõika kuubikuteks. Kalla juust ja oliivid woki hulka. Paku lisandina küpsetatud või grillitud liha või pasta juurde või iseseisva roana koos saiaga.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidGrillitud liha, pasta, sai.