Lõunasöögi retseptid

Klaasjas nuudliwok 

Toidutare, 18. märts 2009, 09:13
Klaasnuudlid suhkruherneste, sibula ja tshillipipraga. Wok-toit sobib lisandiks küpsetatud või grillitud liha või kana juurde.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g klaasnuudleid
2 sidrunirohtu
250 g värskeid või sügavkülmutatud suhkruherneid
1 kimp kevadsibulat
1 punane tshillipipar
1-2 sl õli
1 sl kalakastet
1 sl toorsuhkrut
1/2 dl maapähkleid (u 30 g)

Valmistamine
ValmistusviisPane klaasnuudlid vastavalt pakendil toodud juhisele külma vette. Lõika sidrunirohu juurest umbes 4 cm pikkune tükk. Tao juurt kergelt noa lameda küljega ja lõika seejärel õhukesteks ribadeks. Loputa värsked suhkruherned ja eemalda varreotsad, või sulata sügavkülmutatud herned. Lõika herned jämedateks ribadeks. Loputa ja viiluta sibulad. Loputa tshilli, eemalda seemned ja viiluta viljaliha. Kuumuta sidrunirohi, suhkruherned, sibulad ja tshilli õlis wok- või suurel praepannil. Nõruta klaasnuudlid ja kuumuta koos köögiviljadega. Maitsesta kalakastme ja toorsuhkruga. Puista peale jämedalt hakitud maapähkleid ja serveeri wok-toitu sojakastmega ehk siis lisandina küpsetatud või grillitud liha või kana juurde.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistammist.Lisandid 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee