Lõunasöögi retseptid

Kevadine võileivatort 

Toidutare, 6. mai 2009, 12:06
KEVADINE VÕILEIVATORT 
Värvikirev võileivatort. Ettevalmistusaeg u 30 minutit + seisab jahedas vähemalt paar tundi.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
12 saiaviilu
TÄIDIS:
250 g hakitud krabipulki
120 g tuunikala
150 g (2 dl) lahjat créme fraiche
½ dl hakitud tilli
1 sl tomatipüreed
½ tl soola
1 g valget pipart
KAUNISTUSEKS:
2 dl créme fraice
1 dl lahjat majoneesi
½ g safranit
1 väike küüslauguküüs
½ g soola
200 g viilutatud külmsuitsulôhet
200 g kooritud krevette
4 keedetud muna
kokteilitomateid
tillioksi
väikeseid salatilehti

Valmistamine
ValmistusviisLõika saiaviiludelt servad. TÄIDIS: Nõruta tuunikala. Sega kõik koostisosad ühtlaseks püreeks. Jälgi et tuunikala ei jääks tükki. Lao 4 saiaviilu alusele üksteise kõrvale nii et tekib nelinurk. Kata poole täidise kogusega. Siis lao peale teine kiht saiaviile. Kata ülejäänud täidise osaga. KAUNISTUS: Vahusta créme fraise, lisa majonees, safran, purustatud küüslauk ja sool. Kata saadud seguga võileivatort pealt ja ka servad. Kunista lõheviilude, krevettide, munalõikude, poolitatud tomatite, ja tilliokstega, kata tordiservad salatilehtedega.ServeerimisviisEnne serveerimist lase tordil seista jahedas vähemalt paar tundi, muutub mahlasemaks. Lisandid 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee