TALUPOJA OASUPP
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
40
Koostisosad
1 porgand
1 sibul
väike tükk juursellerit
200 g valget peakapsast
175 g peekonit
1 küüslauguküüs
8 dl vett
1 lihapuljongikuubik
1 purk valgeid ube tomatikastmes (420 g)
1 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1/2 tl paprikapulbrit
Valmistamine
ValmistusviisKaabi porgand, koori sibul ja seller ning riivi jämeda riiviga. Lõika kapsas peenikesteks ribadeks. Lõika peekon kääridega otse potti väikesteks tükkideks. Lisa peenestatud küüslauguküüs ja kuumuta puukahvliga segades, kuni peekon on kergelt pruunistunud. Pane juurde aedviljad ning sega neid veidi aega koos peekoniga. Lisa vesi, lihapuljongikuubik, oad ja maitseained. Lase supil keeda 30 minutit. Paku supi juurde leiba. Samadest ainetest võib valmistada ka Toscana oapüreesuppi. Väikeseks, aga oluliseks erinevuseks on see, et peekonitükid võetakse peale pruunistamist potist välja. Supp püreestatakse köögikombaini või mikseriga ja maitsestatakse värske või kuivatatud basiilikuga. Peekonitükid puistatakse valmis supile.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidLeib.
Kommentaarid (0)