Lõunasöögi retseptid

VÄRVIKAS KALASUPP 

Toidutare, 4. juuni 2009, 08:21
Kalasupp porgandi, tomati, kartuli ja krevettidega. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
1 sibul
1 küüslauguküüs
tükk juursellerit
1 porgand
1 väike pastinaak
2 sl õli
1 l vett
1 kala- või aedviljapuljongikuubik
3/4 tl soola
2 tl tomatipüreed
2 tomatit
3-4 kartulit
200-300 g forelli, punanahvena või lesta fileed
1 dl kooritud krevette
1-2 tl sidrunimahla
tilli või murulauku
veidike harakputke või salveid

Valmistamine
ValmistusviisKoori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Koori juurvili ja lõika õhukesteks tükkideks. Kuumuta potis õli ning lase selles keema aedviljad, samal ajal puukahvliga segades. Lisa vesi, kalapuljongikuubik, sool ja tomatipüree. Haki tomatid peeneks ning kooritud kartulid väikesteks kuubikuteks. Lisa need supile koos tükeldatud kalaga. Keeda kuni aedvili on pehme. Maitsesta supp sidrunimahla ja ürtidega, lisa vajaduse korral ka ürdisoola. Krevetid lisa vahetult enne serveerimist.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee