Lõunasöögi retseptid

Kerge roheline püreesupp 

Toidutare, 3. juuni 2009, 09:49
Kerge püreesupp spargelkapsast, lillkapsast, apteegitillist ja hernestest. Valmistamisaeg u 20 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
20

Koostisosad
250 g spargelkapsast
250 g lillkapsast
100 g apteegitilli
suure porru roheline osa
2 dl herneid
8 dl vett
2 aedviljapuljongikuubikut
1/2 tl sidrunipipart
1 ml tüümiani (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
KAUNISTUSEKS:
hakitud peterselli
kressi seemnepesi

Valmistamine
ValmistusviisTükelda spargelkapsas, lillkapsas, apteegitill ja hästi pestud porru. Pane kõik aedviljad keema vette, milles on lahustatud 2 aedviljapuljongikuubikut. Keeda, kuni kõvemad aedviljad on pehmed. Võta mõned spargel- või lillkapsatükid välja ja püreesta supp koos leemega püreepressi, köögikombaini või mikseriga. Lisa supile sidrunipipar, tüümian, hakitud petersell ja kapsatükikesed. Kui on, puista peale kressi peenestatud seemnepesi.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRöstitud sai.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee