Lõunasöögi retseptid

AEDVILJAPÜREESUPP 

Toidutare, 16. märts 2007, 18:20
Aedviljapüreesupp kartuli, porgandi ja aedubadega. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
1 sibul või tükk porrut
2 kartulit
1 porgand
2-3 dl aedube
8 dl vett
1 tl soola või 2 aedviljapuljongikuubikut
1/2 tl basiilikut
1 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1/2 tl paprikapulbrit
PAKSENDUSEKS:
1 dl piima
1 sl nisujahu
LISAKS:
röstitud saiakuubikuid

Valmistamine
ValmistusviisKoori sibul ja kartulid, kaabi porgand. Lõika kõik aedviljad tükkideks ja pane soolaga maitsestatud vette keema. Keeda umbes 15 minutit, kuni aedviljad on pehmed. Püreesta need koos keeduveega kas püreepressi, mikseri või köögikombaini abil. Pane supp potti tagasi, lisa maitseained ja piimaga segatud nisujahu ning lase segades keema. Maitse ning lisa vajaduse korral ürdisoola. Kuumuta saiakuubikuid pannil ilma rasvata. Pane röstitud saiakuubikud eraldi nõusse, kust iga sööja tõstab neid ise oma supi peale.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRöstitud saiakuubikud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee