SUITSUFORELLIKASTE
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
20
Koostisosad
300 g külmsuitsuforelli
100 g porrut
1 väike sibul
2 sl margariini või võid
2 dl kohvi- või vahukoort
1/2 sl nisu- või maisijahu
1 1/2 dl hapukoort
1/2 tl sidrunipipart
veidike musta pipart
1/2 tl paprikapulbrit
3 sl riivjuustu (Parmesani või Emmentali) v. muu kõva juust
Valmistamine
ValmistusviisLõika rorell ja porru tükkideks, koori ja haki sibul. Lase forell, porru ja sibul pannil kuumas rasvaines keema ning lisa koor, millesse on segatud jahu ja hapukoor. Maitsesta kaste ja keeda seda 5-10 minutit. Serveeri kastet keedetud lintnuudlite (tagliatellide) juurde kas eraldi või nende hulka segatult.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidLintnuudlid.
Kommentaarid (0)