6. juuli 2007, 12:14
TÜRGI JOGURTIKASTE
Kaste sobib salatitele ning aedvilja- ja kalatoitude juurde. Enne serveerimist peab mitu tundi külmas maitsestuma.
Kogus: ühele
Koostisosad
2 dl maitsestamata jogurtit
1 küüslauguküüs
3/4 tl suhkrut või mett
1 ml soola (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
veidike valget pipart
veidike kuivatatud münti
Valmistamine
ValmistusviisSega jogurti hulka purustatud küüslauk, suhkur või mesi, sool, valge pipar ja soovi korral münt. Pane kaste mitmeks tunniks külma maitsestuma. Kaste sobib salatitele ning aedvilja- ja kalatoitude juurde. Türgi jogurt on meie omast paksem. Saad paksema jogurti, kui paned 3 dl jogurtit nõrguma filterpaberiga vooderdatud kohvifiltrisse ja nõrutad osa vedelikku välja.ServeerimisviisLisandid
Kommentaarid (0)