Hommikusöögi retseptid

TÜRGI JOGURTIKASTE 

Toidutare, 6. juuli 2007, 12:14
Kaste sobib salatitele ning aedvilja- ja kalatoitude juurde. Enne serveerimist peab mitu tundi külmas maitsestuma.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 dl maitsestamata jogurtit
1 küüslauguküüs
3/4 tl suhkrut või mett
1 ml soola (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
veidike valget pipart
veidike kuivatatud münti

Valmistamine
ValmistusviisSega jogurti hulka purustatud küüslauk, suhkur või mesi, sool, valge pipar ja soovi korral münt. Pane kaste mitmeks tunniks külma maitsestuma. Kaste sobib salatitele ning aedvilja- ja kalatoitude juurde. Türgi jogurt on meie omast paksem. Saad paksema jogurti, kui paned 3 dl jogurtit nõrguma filterpaberiga vooderdatud kohvifiltrisse ja nõrutad osa vedelikku välja.ServeerimisviisLisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee