Hommikusöögi retseptid

ÜRDIKASTE 

Toidutare, 4. juuli 2008, 14:39
Ürtide ja kooreseguse hapupiima kaste. Serveeri kartuli- kala- või aedviljasalati kastmena. Sobib ka dipikastmeks ning küpsetatud kala juurde. Valmistamisaeg u 5 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
5

Koostisosad
3/4-1 dl hakitud värskeid ürte (tilli, murulauku, basiilikut, peterselli)
2 dl kooresegust hapupiima (hapukoore-keefiri segu, soomlaste kermaviili)
1/2 tl sidrunipipart
1 tl sinepit
1 ml soola (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
veidike valget pipart

Valmistamine
ValmistusviisLõigu ürdid joogiklaasi kääridega hästi peeneks. Sega kausis kõik ained. Serveeri kartuli-, kala- või aedviljasalati kastmena. Sobib ka dipikastmeks ning küpsetatud kala juurde.ServeerimisviisEnne serveerimist lase mõnda aega külmas maitsestuda.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee