Hommikusöögi retseptid

Krevetikaste III 

Toidutare, 17. detsember 2008, 08:52
Ürdimaitseline roheline kaste krevettidega. Serveeri kalasalatiga. Sobib ka küpsetatud, suitsutatud või kiirsoolatud kala juurde või ahjukartulitega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 portsjon ürdimaitselist rohelist kastet (vaata ürdimaitseline kaste -kastmed kalatoitudele)
1 dl kooritud krevette
1-2 sl sidrunimahla

Valmistamine
ValmistusviisValmista ürdimaitseline roheline kaste. Sega kastme hulka tükeldatud krevetid ja maitsesta kaste sidrunimahlaga. Serveeri kalasalatiga. Krevetikaste sobib ka küpsetatud, suitsutatud või kiirsoolatud kala juurde või ahjukartulitega.ServeerimisviisEnne serveerimist lase külmas maitsestuda. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee