Linnuliha retseptid

BROILERISALAT 

Toidutare, 4. detsember 2009, 07:37
Vürtsika hapukoorekastmega broilerisalat kurgi, paprika, selleri, ananassi, jääsalati ja maisiga. Valmistamisaeg u 20 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
20

Koostisosad
500 g küpsetatud broilerit
tükk värsket kurki
1 paprika
1-2 varsselleri vart
4-5 ananassirõngast
1/2 pead jääsalatit
2 dl maisiteri
3 sl õli
2 sl sidrunimahla
1 väike küüslauguküüs
KASTE:
2 dl kooresegust hapupiima (hapukoore ja keefiri segu, soomlaste kermaviili)
2-3 tl sojakastet
1 sl sinepit
1 ml musta pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
KAUNISTUSEKS:
2-3 tomatit
värsket basiilikut või münti

Valmistamine
ValmistusviisEemalda broileri luud ja lõika liha parajateks tükkideks. Puhasta ja tükelda aedvili. Nõruta mais või sulata see, kui kasutad külmutatud maisi. Pane salati ained kihiti kaussi ja vala peale õli, millesse on segatud sidrunimahl ja peenestatud küüslauguküüs. Valmista kaste ja serveeri see eraldi.ServeerimisviisEnne serveerimist lase salatil veidi aega jahedas maitsestuda.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee