Lõunasöögi retseptid

KÜLMSUITSUFORELLI-SALAT 

Toidutare, 26. september 2008, 05:21
Vahukoore-hapukoorekastmes külmsuitsuforelli-salat krevettide, muna, porru, kurgi, salati ja tomatiga. Valmistamisaeg u 20 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
20

Koostisosad
200 g külmsuitsuforelli
2 dl kooritud krevette
3 muna
tükk porrut
1/2 väikest kurki
2-3 tiheda viljalihaga tomatit (lihatomatit)
50 g rabedat salatit
KASTE:
1 dl vahukoort
1 dl hapukoort
2 sl majoneesi
2 tl sinepit
1 tl sidrunipipart
2-3 sl hakitud tilli
KAUNISTUSEKS:
tilli

Valmistamine
ValmistusviisLõika kalad hästi õhukesteks tükkideks ja sulata krevetid. Keeda muna 10-12 minutit, jahuta külmas vees, koori ning lõika suurteks tükkideks. Lõika puhastatud porru õhukesteks ratasteks, kurk viiludeks ja tomatid hästi väikesteks tükkideks. Pane kõik ained kihiti kaussi. Vahusta koor ja lisa sellele teised kastme ained. Sega kaste salatiga ja pane portsjonid taldrikutele valmis või paku salatit serveerimiskausist. Kaunista tilliga. Serveeri eelroana või salatilauas.ServeerimisviisEnne serveerimist lase salatil veidi aega jahedas maitsestuda.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee