Prantsuse köök

Nizza salat 

Toidutare, 2. mai 2008, 10:04
Salatiraamat
Toitev salat, kus on koos palju erinevaid maitseid ja värve, mis kõlavad kokku imehästi.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 pea Jääsalat
4 tk Tomat
0.5 tk Kurk
300 g värsked oad
6 tk Kartul (keedetud)
8 fileed Anšoovis
2 sl Kapparid
1 purk Oliivid
2 karpi Tuunikala
4 tk Muna (keedetud)
Murulauk
KASTE
0.5 dl Oliiviõli
2 sl Sidrunimahl
1 sl Palsamiäädikas
2 küünt Küüslauk
0.5 tl Mesi
Sool
Must pipar
0.5 tl Harilik pune
0.5 tl Basiilik (kuivatatud)

Valmistamine
Sega hästi peeneks hakitud küüslauk kokku ülejäänud kastmeainetega ning lase seista. Salati tarvis lõika kurk, tomatid, keedetud kartulid, oad ja munad sektoriteks või väiksemateks tükkideks. Rebi jääsalat kaussi või vaagnale suupärasteks tükkideks ning aseta peale ülejäänud komponendid. Nirista üle kastmega. Kaunista murulauguga. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee