Hommikusöögi retseptid

PRANTSUSE SALATIKASTE 

Toidutare, 2. detsember 2008, 06:22
Kastet võib maitsestada tilli, värskete või kuivatatud ürtide või tomatipüreega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 sl veiniäädikat
6 sl õli
1 ml soola (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
veidike valget pipart
1 tl sinepit
1 peenestatud küüslauguküüs
2 ml suhkrut

Valmistamine
ValmistusviisMõõda kastmeained väikesesse purki või pudelisse. Loksuta tugevasti. Sega kaste salati hulka või paku seda salati juurde kaanega kaetud nõus, et seda saaks lauas loksutada. Prantsuse salatikastet tasub korraga valmis teha suurem kogus. Kastme võib maitsestada tilli, värskete või kuivatatud ürtide või tomatipüreega.ServeerimisviisEnne serveerimist loksutada.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee