2. detsember 2008, 06:22
PRANTSUSE SALATIKASTE
Kastet võib maitsestada tilli, värskete või kuivatatud ürtide või tomatipüreega. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: ühele
Koostisosad
2 sl veiniäädikat
6 sl õli
1 ml soola (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
veidike valget pipart
1 tl sinepit
1 peenestatud küüslauguküüs
2 ml suhkrut
Valmistamine
ValmistusviisMõõda kastmeained väikesesse purki või pudelisse. Loksuta tugevasti. Sega kaste salati hulka või paku seda salati juurde kaanega kaetud nõus, et seda saaks lauas loksutada. Prantsuse salatikastet tasub korraga valmis teha suurem kogus. Kastme võib maitsestada tilli, värskete või kuivatatud ürtide või tomatipüreega.ServeerimisviisEnne serveerimist loksutada.Lisandid
Kommentaarid (0)