Lõunasöögi retseptid

JUUSTU-AVOKAADOSALAT 

Toidutare, 19. oktoober 2007, 14:15
Avokaadosalat fetajuustuga, mida on eelnevalt ööpäev läbi hoitud marinaadis.

Kogus: ühele

Koostisosad
150 g fetajuustu või mozzarella juustu
1-2 avokaadot
MARINAAD:
1/2 dl oliivõli
1 väike küüslauguküüs
3 tl valge veini äädikat
1 tl sinepit
1/4 tl musta pipart
1/2 tl basiilikut
KAUNISTUSEKS:
8-10 musta oliivi

Valmistamine
ValmistusviisSega väikeses kausis oliivõli hulka peenestatud küüslauguküüs ja maitseained. Lisa juurde õhukesteks viiludeks lõigatud juust. Kata kauss kaanega ja lase juustul vedelikus maitsestuda vähemalt 24 tundi. Vahepeal pööra viile. Koori avokaadod ja eemalda neist kivid. Lõika avokaadod viiludeks ning lao koos juustuga madalale vaagnale. Vala marinaad salatile ja kaunista see mustade oliividega. Serveeri eelroana.ServeerimisviisEnne serveerimist peab juust 24 tundi marinaadis maitsestuma.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee