Lõunasöögi retseptid

VORMIROOG 

Annika, 9. juuni 2007, 16:28
Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
500 g seastrogonovi 2-3 mugul sibulat 250 g sampinjone 3-4 dl majoneesi 0,5 tl musta pipart 1 tl soola 1 tl lihaüldmaitseainet õli
rohelist sibulat

Valmistamine
ValmistusviisPruunista liha õlis ning maitsesta soola, pipra ja lihaüldmaitseainega. Lõika sibul õhukesteks ratasteks ja seened viiludeks. Määri ahjuvorm õliga, pane liha vormi põhja, kata sibula rataste ja seeneviiludega ning kalla üle majoneesiga. Küpseta 200º C juures 30 min. Raputa peale rohelist sibulat.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidServeeri kuumade keedetud kartulitega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee