Kalatoitude retseptid

KOHASUPP 

Toidutare, 23. märts 2010, 14:59
Tervislik ja hea. Võib valmistada wok-pannil.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
15

Koostisosad
u 400 g kohapõski (medaljone, fileed)
lillkapsapea
mõned porgandid
1 tl sidruniga kalamaitseainet
200 g rõõska koort
köögivilja puljong
tilli või tüümiani

Valmistamine
Valmistusviiskui ei ole wok-panni: pane pott köögivilja puljongi ja lillkapsaga (tüki suurus vastavalt soovile) tulele. Kui soovid, et köögivili krõmpsuks hamba all, lisa lillkapsas keemise ajal. Prae kohamedaljonid õlis, lisa maitseaine, sega läbi. Vala koha leeme hulka ja keeda. Pikkupidi pooleks lõigatud ja diagonaalselt hakitud porgandid "woki" kuumal pannil krõbedaks ilma õlita, lisa need suppi keemise lõpus. Vala rõõsk koor või hapukoor sekka ja sega. Kaunista maitserohelisega.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidPaku kõrvale või(röst)saia.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee