Kalatoitude retseptid

Kohapõsepasta 

Toidutare, 23. märts 2010, 14:59
Sobib poissmeestele, prouadele mulje avaldamiseks. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
10

Koostisosad
300 g kohapõski
1 sibul
1 köögivilja- puljongikuubik
1 tl kalamaitseainet sidruniga
150 g hapukoort
150 g makarone
tilli

Valmistamine
ValmistusviisKeeda makaronid. Küpseta hakitud sibul klaasjaks, lisa pannile kohapõsed, kasutades toiduõli. Kuldpruunile kohale lisa kalamaitseaine, sega läbi ja vala pisut vett peale ning lisa puljongikuubik, sega viimase lahustumiseni ja lisa hapukoort. Saadud kaste sega kokku keedetud makaronidega. ja ongi hea pasta olemas.