Linnuliha retseptid

ÔUNABROILER 

Toidutare, 20. mai 2009, 16:04
Õunamarinaadis hoitud broilerifileetükid praetakse ja soovi korral võib need ka ahjus täiesti küpseks küpsetada. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 broilerifileed
1 dl naturaalset õunamahla
soola
pipart
praadimiseks õli ja võid

Valmistamine
ValmistusviisMarinaadi valmistamiseks segada kausis õunamahl, sool ja pipar. Marinaad valada kanatükkidele ja panna mõneks tunniks külmkappi marineeruma. Maitsestumise ajal keerata broileritükke aeg-ajalt. Broilerifileed praadida pannil väheses rasvas ja mõõdukas kuumuses kuldpruuniks. Pruunistatud fileed võib panna ahju 180 kraadi juurde küpsema, kui soovitakse, et kanafileed täiesti läbi küpseksid.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidMaitsestatud riis, ürdi- või köögiviljariis, riisinuudlid. Väga hästi sobib broilerifileede juurde seenekaste.