Veiseliha retseptid

Veiseliha õllekastmes 

Sirje Rekkor, 21. aprill 2009, 08:45
Praetud veisefileetükid õllekastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g veise välisfileed
soola
pipart
1 sl õli
2 suurt porgandit
2 dl külmutatud või marineeritud pärlsibulaid
2 tl nisujahu
2 dl vett
1 lihapuljongikuubik
1 dl tumedat õlut

Valmistamine
ValmistusviisLiha puhastada kelmetest ja lõigata suuremateks kangideks. Maitsestada soola ja pipraga. Praadida kahes jaos kuumas rasvas pruuniks ja tõsta vahukulbiga kaussi. Vähendada kuumust ning pannile panna porgandirattad, sulatatud või nõrutatud ja köögipaberiga kuivatatud sibulad ning kuumutada. Riputada peale jahu, kuumutada segades 1 minut. Valada peale õlu ja puljong ning lihatükid koos kaussi kogunenud vedelikuga. Hautada tasasel tulel kaane all 15-20 minutit, maitsestada soola ja pipraga. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKartulipuder ja -püree, köögivili.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee