Kalatoitude retseptid

Sibula-porgandimarinaadis hõbeheik 

Sirje Rekkor, 18. veebruar 2009, 10:50
Marineeritud hõbeheik sobib hommikuseks või õhtuseks suupisteks või võileivakatteks. Seda võib süüa koos keedetud kartulitega kergeks lõunaeineks. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg hõbeheigi fileed
paneerimiseks jahu
soola
pipart
rasvainet praadimiseks
MARINAAD:
1 porgand
1 sibul
8 tera musta pipart
2 loorberilehte
maitse järgi soola
suhkrut
5 dl vett
2 sl söögiäädikat

Valmistamine
Kalafileed lõigata portsjon-tükkideks, paneerida jahus ja praadida kuumas rasvaines ming maitsestada. Porgand ja sibul lõigata ratasteks ning keeta vees poolpehmeks. Lisada maitseained ja äädikas ning maitse järgi suhkrut. Marinaadil lasta jahtuda. Jahtunud marinaad valada praetud kalatükkidele ning lasta vähemalt mõni tund seista. Marineeritud hõbeheik sobib hommikuseks või õhtuseks suupisteks või võileivakatteks. Seda võib süüa koos keedetud kartulitega kergeks lõunaeineks. Enne serveerimist lasta mõni tund seista.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee