Täidetud kalarullid
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30
Koostisosad
600 g kalafileed (koha, forell, heik või muu kala)
soola
TÄIDIS:
150 g sibulat
1 sl võid
1,5 sl riivsaia
2 keedetud muna
soola
jahvatatud valget pipart
hakitud tilli
Valmistamine
ValmistusviisNahata kalfileed lõigata tükkideks, arvestades 2 tükki sööja kohta. Vajadusel vasardada kalafileesid õhemaks, maitsestada soolaga. Täidise valmistamiseks praadida hakitud sibul väheses rasvas, kuni see on klaasjas, lisada riivsai ja keedetud hakitud munad. Täidis maitsestada soola ja pipraga, jaotada kalatükkidele ning kalatükid keerata rulli. Kalarullid panna ahjuvormi ning küpsetada ahjus 180 kraadi juures 8-12 minutit. Serveerimisel võib kalarullidele panna veidi maitsevõid ja riputada peale hakitud maitserohelist. Lisandiks sobivad keedetud kartulid, kartulipudrud ja -püreed, riisinuudlid või riisilisandid ja kalapuljongil keedetud tomatikaste. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud kartulid, kartulipudrud ja -püreed, riisinuudlid või riisilisandid ja kalapuljongil valmistatud tomatikaste.
Kommentaarid (0)