Lõunasöögi retseptid

VÜRTSIKAS RÄIMESUPP 

Toidutare, 19. august 2009, 07:46
Vürtsikas räimesupp kartuli, porgandi ja porruga. Valmistamisaeg u 20 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
20

Koostisosad
400 g räimefileesid
8 dl vett
2 kartulit
1 porgand
tükk porrut
tulist maitsekastet
sidrunimahla
soola
jahvatatud valget pipart
hakitud maitserohelist

Valmistamine
ValmistusviisVesi kuumutada keema. Kartulid ja porgandid lõigata õhukesteks viiludeks. Porrusibul tükeldada ribadeks. Köögiviljad panna keevasse soolaga maitsestatud vette, lisada vürtsikaste ja keeta, kuni köögiviljad on peaaegu pehmed. Lisada tükeldatud räimefileed, kuumutada korraks läbi. Lisada maitse järgi sidrunimahla ja soola ning pipart. Vajadusel tasakaalustada maitset suhkruga. Serveerimisel riputada supile hakitud maitserohelist.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee