Kartuli-suitsukalasupp
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
35
Koostisosad
8 dl vett
1 kalapuljongikuubik
4 suuremat kartulit
1 suur sibul
1 sl toiduõli
2 dl piima
200 g puhastatud kuumsuitsukala
sidrunipipart
soola
hakitud värsket tilli
Valmistamine
ValmistusviisKalapuljong kuumutada keema, lisada väheses rasvaines kuumutatud hakitud sibul ja kuubikuteks tükeldatud kartulid. Keeta pehmeks ja püreestada sauseguriga. Lisada sidrunipiar, kalatükikesed ja piim ning kuumutada keemiseni. Maitsestada vajadusel soolaga ja lasta 10 minutit kaane all valmida. Serveerimisel riputada peale hakitud tilli.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRöstitud rukkileib või teraleib.
Kommentaarid (0)