Kalatoitude retseptid

Kartuli-suitsukalasupp 

Sirje Rekkor, 23. märts 2009, 09:35
Kerge suitsukalasupp. Valmistamisaeg u 35 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
35

Koostisosad
8 dl vett
1 kalapuljongikuubik
4 suuremat kartulit
1 suur sibul
1 sl toiduõli
2 dl piima
200 g puhastatud kuumsuitsukala
sidrunipipart
soola
hakitud värsket tilli

Valmistamine
ValmistusviisKalapuljong kuumutada keema, lisada väheses rasvaines kuumutatud hakitud sibul ja kuubikuteks tükeldatud kartulid. Keeta pehmeks ja püreestada sauseguriga. Lisada sidrunipiar, kalatükikesed ja piim ning kuumutada keemiseni. Maitsestada vajadusel soolaga ja lasta 10 minutit kaane all valmida. Serveerimisel riputada peale hakitud tilli.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidRöstitud rukkileib või teraleib.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee