Itaalia köök

Kannelloonid juustuga 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 11:08
Kannelloonide täidiseks on kohupiim, keedusink ja mozzarella.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g kannelloone
TÄIDIS:
200 g kohupiima
100 g peeneks lõigatud keedusinki
100 g mozzarella juustu
hakitud basiilikut
1 muna
soola
pipart
peale tomatikastet
riivjuustu
võitükikesi

Valmistamine
Keeda kannelloonid poolpehmeks. Valmista täidis kohupiimast, singitükkidest ja juustutükkidest. Lisa muna, hakitud värske basiilik. Maitsesta soola ja pipraga. Täida kannelloonid ja pane nad oliivõliga määritud pannile. Vala üle tomatikastmega, peale puista riivjuustu ja võitükikesi. Küpseta ahjus kuldkollaseks. Serveeri kuumalt.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee