Kalatoitude retseptid

Lõheliblikad brändikastmes 

Toidutare, 29. oktoober 2009, 09:38
Uskumatult vähese vaevaga valmiv suurepärane kalaroog, mida võid julgelt pakkuda ka peolaual

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk lõheliblikad
0.5 tk sidrun
2 dl Vahukoor
3 sl Brändi
sool, must pipar

Valmistamine
Maitsesta kalatükid soola ja musta pipraga. Pigista peale sidunimahla. Sega kokku vahukoor ja brändi, maitsesta soola-pipraga. Vala kaste kalale ning küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Serveeri keedetud kartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee