Kalatoitude retseptid

Soe kalarull 

Toidutare, 28. oktoober 2009, 14:30
Soe kalarullFoto: Jaan Heinmaa
Rikkalik soe kalarull on koos värske salatiga suurepärane piduroog. Täidises võid kasutada ka kuumsuitsuforelli või mõnda teist suitsukala.

Kogus: kaheksale

Koostisosad
PÕHI
100 g või
1.5 dl jahu
5 dl piim
3 tk muna
0.5 tl sool
0.5 tl Küpsetuspulber
TÄIDIS
100 g Kooritud krevetid
250 g Külmsuitsulõhe
1 küüs Küüslauk
200 g Hapukoor
100 g Riivjuust
PEALE
100 g Riivjuust

Valmistamine
Sulata kastrulis või. Lisa jahu, sool ja küpsetuspulber, sega ühtlaseks. Kalla tasakesi juurde piim ning kuumuta pidevalt segades keemiseni. Tõsta tulelt ja jahuta hetke, klopi ükshaaval hulka munad. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ning küpseta 250° juures 10–15 minutit. Sega omavahel tükeldatud forell, krevetid, purustatud küüslauguküüs, hapukoor ja rii vitud juust. Kata jahtunud põhi täidisega ja rulli kokku, puista üle riivitud juustuga. Küpseta 250° juures veel 5 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee