Lõunasöögi retseptid

Vorstikesed puuviljadega 

Toidutare, 16. detsember 2009, 12:25
Jahimehevorstikesed ananassi-õuna-porru vürtsikas kastmes. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
600 g jahimehevorstikesi
400-600 g ananassi
400-600 g õunu
100 g rohelist sibulat või porrut
marineeritud pepperonit või jalopenot
1 tshillipiprakaun (soovi korral)
valget veini
austrikastet
magusat tshillikastet
woki maitseainet

Valmistamine
ValmistusviisVajadusel lõika vorstikesed lühemaks. Õun koori ja haki keskmise suurusega kuubikuteks, ananassirõngad lõika samuti väiksemaks. Porru või roheline sibul lõika peenteks ribadeks. Wok- või tavalisel pannil pruunista vähese õliga esmalt vorstid, seejärel lisa ka koheselt õunad, ananassid ja porru. Vajadusel/soovi korral lõika/haki pepperoni või jalopeno ja lisa samuti segule. Kalla hulka ka sorts valget veini ning austri- ja tshillikastet. Hauta pisut ja maitsesta wokimaitseainega.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud riis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee