Kalatoitude retseptid

Forellivorm 

Toidutare, 5. detsember 2008, 11:29
Ahjus küpsetatud forellivorm ananassi ja juustuga. Valmistamisaeg u 35 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
35

Koostisosad
500 g forellifileed
1 tl soola
1/2 tl sidrunipipart
1 dl vahukoort
1 1/2 sl tomatipastat
1 dl kalapuljongit
1 sl suhkrut
1/2 tl soola
hakitud tilli
1/2 tl musta pipart
1 väike purk purustatud ananassi
1 dl riivitud Parmesaniu v. muud kõvat juustu
peale hakitud peterselli
vormi määrimiseks võid

Valmistamine
ValmistusviisKuumuta ahi 200 kraadini. Lõika forellifilee 3 cm paksusteks viiludeks ja lao võitatud vormi põhja. Puista peale soola ja pipart. Vala peale vahustamata koor ja küpseta 15 minutit. Sega omavahel puljong, nõrutatud ananassikonserv, juust, tomatipasta ja maitseained. Tõsta segu kalatükkidele ja küpseta veel 225 kraadises ahjus 15 minutit.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud kartulid või riis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee