Forellivorm
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
35
Koostisosad
500 g forellifileed
1 tl soola
1/2 tl sidrunipipart
1 dl vahukoort
1 1/2 sl tomatipastat
1 dl kalapuljongit
1 sl suhkrut
1/2 tl soola
hakitud tilli
1/2 tl musta pipart
1 väike purk purustatud ananassi
1 dl riivitud Parmesaniu v. muud kõvat juustu
peale hakitud peterselli
vormi määrimiseks võid
Valmistamine
ValmistusviisKuumuta ahi 200 kraadini. Lõika forellifilee 3 cm paksusteks viiludeks ja lao võitatud vormi põhja. Puista peale soola ja pipart. Vala peale vahustamata koor ja küpseta 15 minutit. Sega omavahel puljong, nõrutatud ananassikonserv, juust, tomatipasta ja maitseained. Tõsta segu kalatükkidele ja küpseta veel 225 kraadises ahjus 15 minutit.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud kartulid või riis.
Kommentaarid (0)