Itaalia peekonispagetid
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
250-300 g spagette
2 l vett
2 tl soola
KASTE:
150-200 g peekonit
1 sibul
1-2 küüslauguküünt
175 g külmutatud spinatit
1/4 tl musta pipart
1 tl sidrunipipart
LISAKS:
3 muna
1 dl riivitu Parmesaniu v. muud kõvat juustu
8-10 musta oliivi
Valmistamine
Keeda spagetid juhendi järgi, nõruta ja jäta potti kaane alla. Lõika peekon kääridega väikesteks tükkideks. Koori ja haki sibul ning küüslauk. Kuumuta peekonit aeglaselt, seda pannil segades. Lisa sibul ja küüslauk ning veidi hiljem spinat, must pipar ja sidrunipipar. Sega, kuni kaste läheb keema. Vala valmis kaste spagettidele ja löö sinna ka munad. Sega spagette põhjast ülespoole tõstes korralikul kuumusel, kuni muna hakkab hüübima. Pane roog serveerimisnõusse ja puista üle riivjuustu ning oliividega. Serveeri auravana koos värske salatiga.
Kommentaarid (0)