Itaalia köök

Itaalia peekonispagetid 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 11:13
Sagetid peekoni, spinati, munade ja oliividega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
250-300 g spagette
2 l vett
2 tl soola
KASTE:
150-200 g peekonit
1 sibul
1-2 küüslauguküünt
175 g külmutatud spinatit
1/4 tl musta pipart
1 tl sidrunipipart
LISAKS:
3 muna
1 dl riivitu Parmesaniu v. muud kõvat juustu
8-10 musta oliivi

Valmistamine
Keeda spagetid juhendi järgi, nõruta ja jäta potti kaane alla. Lõika peekon kääridega väikesteks tükkideks. Koori ja haki sibul ning küüslauk. Kuumuta peekonit aeglaselt, seda pannil segades. Lisa sibul ja küüslauk ning veidi hiljem spinat, must pipar ja sidrunipipar. Sega, kuni kaste läheb keema. Vala valmis kaste spagettidele ja löö sinna ka munad. Sega spagette põhjast ülespoole tõstes korralikul kuumusel, kuni muna hakkab hüübima. Pane roog serveerimisnõusse ja puista üle riivjuustu ning oliividega. Serveeri auravana koos värske salatiga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee