SUVISED VIGURMAKARONID
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
20
Koostisosad
150 g värskeid shampinjone
1/2 porrut
1 väike apteegitill (mugul)
100-200 g kabatshokki
2 sl õli või margariini
2 dl vett
1 kanapuljongikuubik
1-2 dl rõõska koort või hapukoort
100 g singikuubikuid
1/2 dl hakitud peterselli
2 ml soola (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
2 sl tshillikastet
Valmistamine
ValmistusviisLõika puhastatud shampinjonid viiludeks, porru ribadeks, apteegitill ja kabatshokk väikesteks tükkideks. Lase shampinjonid pannil või laias potis keema, segades neid kuumas rasvaines. Lisa vähehaaval porru, apteegitill, kabatshokk ja lõpuks vesi ning puljongikuubik. Keeda kaanega kaetult tubli 5 minutit. Lisa rõõsk koor, singikuubikud, hakitud petersell, sool ja tshillikaste. Lase kaste keema ja paku seda keedetud vigurmakronide juurde.ServeerimisviisServeeri kuumalt.Lisandid
Kommentaarid (0)