Hommikusöögi retseptid

SINGI-SHAMPINJONIKASTE 

Toidutare, 1. september 2008, 11:44
Singi-shampinjonikaste spagettidele. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
1 suur sibul
300 g värskeid shampinjone
250 g sinki
2-3 sl õli
1 purk purustatud tomateid
1 kimbuke peterselli
3/4 tl soola
1/2 tl muskaati
1-2 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 tl basiilikut
1/2 dl rõõska koort
1 dl riivitud Parmesani või Eemmentali juustu v. muu kõva juust

Valmistamine
ValmistusviisKoori ja haki sibul. Lõika shampinjonid viiludeks ja sink ribadeks. Kuumuta õli suurel pannil ning pruunista selles kogu aeg segades sibul ja seened. Lisa singiribad ja veidi hiljem purustatud tomatid, hakitud petersell, maitseained ja rõõsk koor. Keeda kastet tasasel tulel 10 minutit. Keeda ja nõruta spagetid ning sega sinna hulka singi-shampinjonikaste ja riivjuust.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidSpagetid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee