Sealiha retseptid

Sealihakarri 

Toidutare, 16. detsember 2006, 14:59
Vürtsikas karrikaste sealihaga.

Koostisosad
300 g sealiha
tükk porrut
1 õun
1 paprika
2 sl õli või margariini
1 tl karrit
1 tl paprikapulbrit
4 dl vett
1 kana- või aedviljapuljongikuubik
1-2 sl tomatipüreed
1 ml ürdisoola (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1/2 tl basiilikut
1 dl kooresegust hapupiima (hapukoore ja keefiri segu, soomlaste kermaviili)
2 sl nisujahu

Valmistamine
Lõika liha ja porru õhukesteks viiludeks, kooritud õun ja paprika väikesteks kuubikuteks. Pruunista lihatükid potis või pannil karri ja paprikaga maitsestatud kuumas rasvas. Segamist jätkates lisa aedvili. Pane juurde vesi, puljongikuubik, tomatipüree, ürdisool ja basiilik ning keeda kastet natuke aega. Sega kooreseguse hapupiima hulka nisujahu ning lisa segu kastmele. Lase sel tasakesi keeda veel 5-10 minutit. Paku kastet keedetud riisi või makaronide juurde.
Lisandid
Keedetud riis, makaronid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee