Hommikusöögi retseptid

BOLOGNA HAKKLIHAKASTE 

Toidutare, 6. aprill 2009, 13:50
Veel üks variant Bologna kastmest. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
1 porgand
1 sibul
tükk juursellerit (50 g)
300 g hakkliha
25 g margariini
100 g suitsusinki või -rasva
1/2-1 purk purustatud tomateid
1 sl nisujahu
1/2-1 tl punet
veidike muskaati
1 tl soola
1-2 küüslauguküünt
3-4 tl tomatipüreed
50-100 g shampinjone
tilgake rõõska koort

Valmistamine
ValmistusviisKaabi porgand, koori sibul ja seller ning riivi jämeda riiviga. Lõika sink kuubikuteks või tükkideks. Lase riivitud aedvili ja hakkliha pannil kuumas rasvas keema ning sega neid puukahvliga. Vala panni sisu potti. Lisa singikuubikud ja purustatud tomatid, mille hulka on segatud jahu. Hauta kastet u 15 minutit ja maitsesta hautamise ajal. Lõpuks lisa kastmele shampinjonid ja tilgake rõõska koort. Serveeri kastet keedetud spagettide või vigurmakaronide juurde.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetus spagettid või vigurmakaronid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee