Napoli tomatikaste
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
35
Koostisosad
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 sl õli
1 purk purustatud tomateid
1/2 tl soola
2 tl suhkrut
1 tl kuivatatud basiilikut või 2 sl värsket hakitud basiilikut
1/2 dl hakitud peterselli
Valmistamine
ValmistusviisHaki sibul ja küüslauguküüned. Sega neid potis õli sees ning lase keema. Lisa purustatud tomatid, sool, suhkur ja kuivatatud basiilik. Hauta kastet vähemalt 30 minutit ja lõpuks pane juurde hästi peeneks hakitud petersell. Kui kasutad värsket basiilikut, lisa ka see peale keetmist. Serveeri tomatikastet keedetud vigurmakaronide ja riivjuustuga.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.
Kommentaarid (0)