Hommikusöögi retseptid

Napoli tomatikaste 

Toidutare, 13. aprill 2010, 10:14
Tomatikastet võib kasutada ka pitsa peal ning sellest saab makaronidele mitmesuguseid kastmeid, kui lisada näiteks salaamivorsti, seeni, tuunikala, rannakarpe või suitsusinki. Valmistusaeg u 35 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
35

Koostisosad
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 sl õli
1 purk purustatud tomateid
1/2 tl soola
2 tl suhkrut
1 tl kuivatatud basiilikut või 2 sl värsket hakitud basiilikut
1/2 dl hakitud peterselli

Valmistamine
ValmistusviisHaki sibul ja küüslauguküüned. Sega neid potis õli sees ning lase keema. Lisa purustatud tomatid, sool, suhkur ja kuivatatud basiilik. Hauta kastet vähemalt 30 minutit ja lõpuks pane juurde hästi peeneks hakitud petersell. Kui kasutad värsket basiilikut, lisa ka see peale keetmist. Serveeri tomatikastet keedetud vigurmakaronide ja riivjuustuga.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee