Hommikusöögi retseptid

ROHELINE KASTE SPAGETTIDEL 

Toidutare, 5. august 2006, 13:47
Roheline kaste spagettidele. Valmistamisaeg u 25 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
25

Koostisosad
150 g sellerivarsi
1 porgand
1 sibul
1 küüslauguküüs
2 sl õli või margariini
3 dl vett
1 aedvilja- või kanapuljongikuubik
175 g külmutatud spinatit
1 sl värsket peenestatud basiilikut või 1 tl kuivatatud basiilikut
1-2 dl piima või vahukoort
1 sl nisujahu
ligi 1 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)

Valmistamine
ValmistusviisPese sellerivarred ja lõika õhukesteks viiludeks. Kaabi porgand, koori sibul ja küüslauguküüs. Riivi porgand ja sibul ning peenesta küüslauk. Kuumuta pannil rasvaine ja sega selles aedvilju niikaua, kuni need omandavad pisut värvi. Vala segu potti ja lisa vesi, puljongikuubik, spinat, basiilik ning piima või koorega segatud nisujahu. Lase kastmel 10 minutit tasakesi keeda ja maitsesta valge pipraga. Paku kastet keedetud spagettide juurde.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud spagettid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee