Lõunasöögi retseptid

JUUSTU-KÜLMSUITSULÕHESALAT 

Toidutare, 10. september 2008, 12:49
Juustu-külmsuitsulõhesalat lehtsalati ja pirnidega hapukoorekastmega. Valmistamisaeg 15 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
15

Koostisosad
1 pea lehtsalatit
2 pirni
150 g viilutatud külmsuitsulõhet
150 g juustu (sobivad mahedamaitselised kõvad juustud)
KAUNISTAMISEKS:
sidruniviile
maitserohelist
KASTE:
2 dl hapukoort või maitsestamata jogurtit
2 sl mahedat sinepit
soola
suhkrut või mett
sidrunimahla

Valmistamine
ValmistusviisSalatilehed rebida ribadeks, pirnid koorida, südamikud eemaldada ja viljaliha lõigata viiludeks. Juust lõigata suuremateks kuubikuteks. Koostisained panna salativaagnale, kõige alla salat, sellele pirniviilud, siis juustukuubikud ja kõige peale sättida kaunilt kalaviilud. Kaunistada maitserohelise ja sidruniviiludega. Kastme valmistamiseks segada hapukoore või maitsestamata jogurti hulka sinep, maitse järgi sidrunimahla ning kaste maitsestada soola ja suhkru või meega. Kaste serveerida salati kõrvale eraldi.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist. Kaste serveerida eraldi.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee