Linnuliha retseptid

SUITSUKANASALAT III 

Toidutare, 3. aprill 2009, 09:56
Suitsukanasalat ananassi, hiinakapsa ja pirnidega majoneesikastmes. Valmistamisaeg u 15 minutit. Salatiaineid võib igaüks panna vastavalt oma maitsele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
15

Koostisosad
2-3 suitsukana koiba
1/2 hiinakapsast
1 purk maisi
väike purk tükeldatud ananassi
2-3 pirni
majoneesi
1/2 sidruni mahl
soovi korral soola
pipart
sinepit

Valmistamine
ValmistusviisEemalda kanakoibadelt nahk ja tükelda koivad. Tükelda hiinakapsas. Nõruta mais ja ananassikuubikud. Pane salatiained kaussi ja sega kergelt. Koori pirnid, tükelda kuubikuteks ja piserda peale sidrunimahla. Lisa ka need salatisse. Valmista salatikaste: sega majoneesi hulka ülejäänud sidrunimahl ja soovi korral sinepit, soola ja pipart(sidrunipipart). Sega ja lase salatil enne serveerimist külmas maitsestuda.ServeerimisviisEnne serveerimist lase külmas maitsestuda.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee