Kalatoitude retseptid

Hõrk krevetisupp 

Toidutare, 10. veebruar 2009, 09:37
Kreemjas krevetisupp. Sobib pakkuda eelroana batooni või kuklitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Valmistamisaeg u 55 minutit.

Koostisosad
500-600 g koorimata krevette
2 sl õli või margariini
1 väike sibul
50 g juursellerit
6 dl vett
1 kalapuljongikuubik
1 sl tomatipüreed
2 sl nisujahu
3 dl piima
1 dl kohvikoort
veidike Cayenne´i pipart
2-3 sl hakitud tilli

Valmistamine
ValmistusviisKoori krevetid. Koori ning haki sibul ja seller. Kuumuta potis rasvaine. Lisa krevetikoored, hakitud sibul ja seller ning sega neid natuke aega. Pane juurde vesi, kalapuljongikuubik ja tomatipüree. Keeda tasakesi kaane all umbes 30 minutit. Kurna leem ja pane tagasi potti. Sega nisujahu, piim ja koor ning lisa segu leemele. Kuumuta suppi hästi segades keemiseni ja hauta 10 minutit. Lisa krevetid, ettevaatlikult natuke Cayenne´i pipart ja hakitud till. Tilli võib supist ka ära jätta ja panna tillioksad igale taldrikule supiportsjoni peale. Paku suppi eelroana batooni või kuklitega.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidBatoon, kuklid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee