METSASEENESUPP
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
35
Koostisosad
3 dl leotatud soolaseeni
1 väike sibul
2-3 sl õli või margariini
2 sl nisujahu
8 dl vett
1 aedviljapuljongikuubik
1/2-1 paprika
tükk porrut
1/2 tl basiilikut
75-100 g sulatatud juustu
1 dl piima või rõõska koort
peale värsket hakitud harakputke, punet või peterselli
Valmistamine
ValmistusviisHaki leotatud soolaseened. Koori ja haki sibul. Keeda seeni ja sibulat potis kuumas rasvas segades. Sega jahu seene-sibulasegu hulka ja võta pott tulelt. Lisa hästi segades vesi ja aedviljapuljongikuubik. Eemalda paprika seemned ja lõika paprika väikesteks tükkideks. Puhasta porru, lõika õhukesteks rõngasteks ning lisa koos paprikaga supile. Maitsesta ja lase supil tasakesi keeda 10-15 minutit. Lõpuks lisa supile sulatatud juustu kuubikud ja piim või rõõsk koor. Sega, kuni juust on sulanud. Puista peale värskeid hakitud maitseürte.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid
Kommentaarid (0)