Lõunasöögi retseptid

METSASEENESUPP 

Toidutare, 20. mai 2009, 16:06
Kreemjas supp soolatud seentest paprika, porru ja juustuga. Valmistamisaeg u 35 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
35

Koostisosad
3 dl leotatud soolaseeni
1 väike sibul
2-3 sl õli või margariini
2 sl nisujahu
8 dl vett
1 aedviljapuljongikuubik
1/2-1 paprika
tükk porrut
1/2 tl basiilikut
75-100 g sulatatud juustu
1 dl piima või rõõska koort
peale värsket hakitud harakputke, punet või peterselli

Valmistamine
ValmistusviisHaki leotatud soolaseened. Koori ja haki sibul. Keeda seeni ja sibulat potis kuumas rasvas segades. Sega jahu seene-sibulasegu hulka ja võta pott tulelt. Lisa hästi segades vesi ja aedviljapuljongikuubik. Eemalda paprika seemned ja lõika paprika väikesteks tükkideks. Puhasta porru, lõika õhukesteks rõngasteks ning lisa koos paprikaga supile. Maitsesta ja lase supil tasakesi keeda 10-15 minutit. Lõpuks lisa supile sulatatud juustu kuubikud ja piim või rõõsk koor. Sega, kuni juust on sulanud. Puista peale värskeid hakitud maitseürte.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee