Lõunasöögi retseptid

KARTULIPÜREE-HAKKLIHAVORM 

Toidutare, 17. juuni 2006, 06:27
Lihtne kartulipüreevorm hakklihaga. Ahjus 35-40 minutit+ettevalmistus.

Kogus: ühele

Koostisosad
5-6 dl kartulipüreed
200 g hakkliha
1 sibul
1 sl õli või margariini
1/2 tl soola
veidike valget pipart
1/2 tl basiilikut
1 muna
1 dl piima
veidike muskaati
vormi määrimiseks
õli või margariini

Valmistamine
ValmistusviisKui kartulipüreed pole järele jäänud, tee seda kartulihelvestest kolme sööja portsjon. Koori ja haki sibul. Kuumuta pannil rasvaine ning pruunista selles kergelt sibul ja hakkliha. Maitsesta soola, valge pipra ja basiilikuga. Sega kartulipüree hulka pruunistatud liha, muna, maitseained ja niipalju piima, et segu oleks pehme. Vala segu määritud ahjuvormi ning küpseta toitu 200 kraadi juures umbes 35-40 minutit.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee